aboneaza-te
 email:      
Acasa
Intrebari frecvente
Noutati stomatologice
Dictionar stomatologic
Medic online
Medici stomatologi
Contact
email:   
parola:   
Cauta
Noutati stomatologice
Stomatolog in Germania

04
2013
22

Companie din Romania in colaborare cu clinici din Germania cauta medici specialisti pentru a pleca in Germania.Cerintele sunt cunostinte de limba germana B2(conversational/experime
PROTEST

04
2013
11

Protestul Colegiului Medicilor Dentiști din România privind sistarea alocării de fonduri la nivel național pentru asigurarea asistenței stomatologice &ici
Ziua Mondiala a Sanatatii Dentare

03
2013
31

Data de 20 martie marcheaza din acest an Ziua Mondiala a Sanatatii Dentare, in urma hotararii Federatiei Internationale a Medicilor Dentisti (World Dental Federation), care a decis
Dictionar stomatologic

L
?

Lesch-Nyhan,Sindrom Este un defect al metabolismului purinic ce provoaca:retardare mentalaparalizie spastica cerebralacoreoatetozacomportament agresiv automutilant in special asupra buzelor.

E
?

eruptia Este fenomenul fiziologic de perforare a mucoasei bucale(eruptie primara).Acest fenomen continua pe toata existenta dintelui respectiv(eruptie continua).Are trei etape:preeruptiva,

D
?

dinti supranumerari Sunt formatiuni alcatuite din minim doua substante dentare care se formeaza in plus fata de numarul obisnuit de dinti.
Termeni si conditii

CONDIŢII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI SFATULDENTISTULUI.RO

 

1.INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului  sfatuldentistului.ro de către potenţialii vizitatori .

Accesând şi navigand pe acest site, acceptaţi, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare. . Daca nu sunteti de acord cu termenii contractuali de mai jos, va rugam sa nu utilizati serviciile noastre.

 

2. CONŢINUTUL INFORMAŢIILOR SITE-ULUI

Articolele si stirile publicate pe site-ul www.sfatuldentistului.ro sunt realizate de catre medicii specialisti stomatologi . Sfatuldentistului.ro incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor pacientilor interesati de sanatatea lor.

Este importat : informatia prezentata pe acest site, are un caracter suplimentar, si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs.

Toate textele sau alte materiale prezentate acest site sunt proprietatea lui www.sfatuldentistului.ro si nu pot fi reproduse, distribuite, transferate sau preluate fara acordarea anticipata a permisiunii scrise. Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site internet sunt protejate de legea Copyright-ului. Orice cerere a permisiunii de a folosi aceaste materiale pot fi trimise prin email la adresa echipa@sfatuldentistului.ro .

 

3. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

www.sfatuldentistului.ro  nu va acorda nici o garanţie referitoare la:
a) evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
b) neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
c) inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel www.sfatuldentistului.ro  nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

www.sfatuldentistului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi intalnite la sfatuldentstului.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.sfatuldentistului.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva echipei site-ului sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.

Repetam, echipa sfatuldentistului.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care va consulta in persoana. Sfatuldentistului.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de sfatuldentistului.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical stomatologic necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

 

4. DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea www.sfatuldentistului.ro care işi rezerva dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi făra nici o informare prealabilă.

Intregul conţinut al site-ului www.sfatuldentistului.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de www.sfatuldentistului.ro. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea sfatuldentistului.ro.

 

5. OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii stomatologice actualizate şi exacte.  Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dumneavoastra  de sanatate orala. Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul www.sfatuldentistului.ro trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale  stomatologice complete. Sfaturile noastre sunt date doar pe baza simptomelor pe care dumneavoastra le descrieti. Datorita acestui lucru, trebuie sa acceptati faptul ca o descriere incorecta sau incompleta a simptomelor pe care le transmiteti consultantilor nostri poate sa determine neadaptarea sfaturilor noastre la starea dumneavoastra reala de sanatate. Prin urmare, trebuie sa intelegeti ca, in ansamblul situatiilor care ii sunt aduse la cunostinta, www.sfatuldentistului.ro nu poate diferentia acele forme grave de formele mai putin grave ale simptomelor descrise de dumneavoastra.

In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra stomatolog.

Raspunsurile oferite de noi sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Intelegeti ca, datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului dentar realizat in persoana de un medic specialist.

 

6. INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră  sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, sfatuldentistului.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre sfatuldentistului.ro a serviciilor pe internet si a serviciilor de sanatate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebarilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor.Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de sfatuldentistului.ro.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin  e-mail la adresa echipa@sfatuldentistului.ro.

 

7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri . În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

www.sfatuldentistului.ro  nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul său.

Pentru orice nelămurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii 'Contact' din site.

Am citit cele enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu conţinutul acestor condiţii generale de utilizare.

Acasa | Intrebari frecvente | Noutati stomatologice | Dictionar stomatologic | Medic online | Medici stomatologi | Contact | Termeni si conditii |
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile si orice alte informatii despre sanatate disponibile pe www.sfatuldentistului.ro au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale. Va sfatuim, ca pe langa www.sfatuldentistului.ro sa consultati fie medicul Dumneavoastra, fie unul dintre medicii recomandati de noi.