aboneaza-te
 email:      
Acasa
Intrebari frecvente
Noutati stomatologice
Dictionar stomatologic
Medic online
Medici stomatologi
Contact
email:   
parola:   
Cauta
Noutati stomatologice
Stomatolog in Germania

04
2013
22

Companie din Romania in colaborare cu clinici din Germania cauta medici specialisti pentru a pleca in Germania.Cerintele sunt cunostinte de limba germana B2(conversational/experime
PROTEST

04
2013
11

Protestul Colegiului Medicilor Dentiști din România privind sistarea alocării de fonduri la nivel național pentru asigurarea asistenței stomatologice &ici
Ziua Mondiala a Sanatatii Dentare

03
2013
31

Data de 20 martie marcheaza din acest an Ziua Mondiala a Sanatatii Dentare, in urma hotararii Federatiei Internationale a Medicilor Dentisti (World Dental Federation), care a decis
Dictionar stomatologic

M
?

mobilitate dentara Mobilitatea dentara fiziologica  este de:0,100 mm pentru dintii pluriradiculari0,150 mm pentru dintii monoradiculari.Mobilitatea dentara patologica este apreciata astfel:gradu

P
?

poliartrita reumatoida Poliartrita reumatoidă (PR) reprezintă reumatismul inflamator cel mai frecvent, ea afectând aproximativ 1% din populaţia generală.Netratată sau trata

W
?

Walkhoff,solutie Substanta antiseptica ce contine:paramonoclorfenol, camfor si mentol .Se utilizeaza in tratamentul medicamentos al afectiunilor pulpare(24-72 de ore in 3-4 repetari).
Dictionar stomatologic
Parodontax Extra 0.2%

Noua apă de gură parodontax® Extra 0,2% este prima opţiune pentru îngrijirea intensivă a gingiilor – conţine 0,2% digluconat de clorhexidină, ingredient antibacterian recomandat de medicii dentişti. Apa de gură parodontax® Extra 0,2% ajută la oprirea sângerărilor, iritaţiilor şi inflamaţiilor gingivale în faza acută prin reducerea plăcii bacteriene şi inhibarea formării acesteia. Deoarece ingredientul aderă pe suprafaţa dinţilor şi a ţesuturilor din cavitatea bucală, efectul său antibacterian se menţine până la 12 ore.

Apa de gură parodontax® Extra 0,2% se utilizează de două ori pe zi şi este recomandată pentru îngrijire temporară, de până la maxim patru săptămâni, fiind indicată pacienţilor cu simptome acute de sângerări, iritaţii şi inflamaţii gingivale, precum şi după intervenţii chirurgicale dentare, conform recomandării medicului dentist.

După perioada de îngrijire intensivă şi dispariţia simptomelor, pentru a preveni reapariţia acestora,  este recomandată folosirea apei de gură parodontax® pentru utilizare zilnică, care are o concentraţie mai redusă de digluconat de clorhexidină, de 0,06%. Apa de gură parodontax® pentru utilizare zilnică îndepărtează cu până la 3,5 ori mai multă placă bacteriană decât doar simplul periaj , ajutând astfel la menţinerea stării de sănătate a gingiilor.

Pentru persoanele care preferă să evite folosirea produselor cu conţinut de alcool, dar şi pentru femeile gravide sau adolescenţi, a fost creată apa de gură parodontax® Extra 0,2% în varianta fără alcool, ce are o eficacitate comparabilă cu a produsului cu alcool.

parodontax® Extra 0,2% este disponibilă în magazine şi farmacii la un preţ recomandat de 25 RON.

Apa de gură parodontax® Extra 0,2%  este un brand al companiei GlaxoSmithKline, care completează gama parodontax® - Gama Nr. 1 în România pentru îngrijirea gingiilor  - reprezentată de: pastele de dinţi parodontax® Classic, parodontax® Fluoride, parodontax® Gentle Whitening; periuţa de dinţi parodontax® cu peri moi, extra-fini; apa de gură parodontax® pentru utilizare zilnică.

articol publicat in : 12-11-2010

Sfatul Dentistului va pune la dispozitie prin intermediul Dictionarului stomatologic explicatii ale termenilor medicali. Termenii din Dictionarul stomatologic sunt ordonati alfabetic. Prin utilizarea dictionarului puteti intelege mai bine exprimarile strict medicale si starea dvs. de sanatate.

Pentru a gasi explicatia pe care o doriti, apasati pe prima litera a cuvantului cautat sau puteti introduce      cuvantul respectiv in caseta din partea stanga si apasati butonul Cauta.

Filtreazaabcdefghijklmnopqrstuvwxyz
Acasa | Intrebari frecvente | Noutati stomatologice | Dictionar stomatologic | Medic online | Medici stomatologi | Contact | Termeni si conditii |
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile si orice alte informatii despre sanatate disponibile pe www.sfatuldentistului.ro au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale. Va sfatuim, ca pe langa www.sfatuldentistului.ro sa consultati fie medicul Dumneavoastra, fie unul dintre medicii recomandati de noi.