aboneaza-te
 email:      
Acasa
Intrebari frecvente
Noutati stomatologice
Dictionar stomatologic
Medic online
Medici stomatologi
Contact
email:   
parola:   
Cauta
Noutati stomatologice
Stomatolog in Germania

04
2013
22

Companie din Romania in colaborare cu clinici din Germania cauta medici specialisti pentru a pleca in Germania.Cerintele sunt cunostinte de limba germana B2(conversational/experime
PROTEST

04
2013
11

Protestul Colegiului Medicilor Dentiști din România privind sistarea alocării de fonduri la nivel național pentru asigurarea asistenței stomatologice &ici
Ziua Mondiala a Sanatatii Dentare

03
2013
31

Data de 20 martie marcheaza din acest an Ziua Mondiala a Sanatatii Dentare, in urma hotararii Federatiei Internationale a Medicilor Dentisti (World Dental Federation), care a decis
Dictionar stomatologic

M
?

mononucleoza Este o afectiune virala produsa de virusul Epstein-Barr intalnita mai frecvent la adolescenti si tineri.La nivelul cavitatii bucale apar manifestari nespecifice gradate de la un er

V
?

Vitamina B4 Vitamina B4, numita si adenina , alaturi de alte vitamine B, intervine in functiile sistemului nervos, cat si cele ale sistemului hematopoietic. Printre procesele in care vita

A
?

apofiza alveolara Portiunea oaselor maxilare in care sunt implantate radacinile dentare.
Dictionar stomatologic
Sensodyne Rapid
Este o pastă de dinţi dedicată celor care îşi doresc atât o ameliorare eficientă şi imediată a durerii dinţilor sensibili, cât şi protecţie pe termen lung împotriva apariţiei acesteia.
Sensodyne Rapid are o formulă special concepută, cu acetat de stronţiu, care sigilează canaliculele dentinare expuse, prevenind astfel stimulii să ajungă la nerv şi să provoace durerea. Efectul rapid şi eficient poate fi testat aplicând pe zona dureroasă a dintelui o cantitate de marimea unui bob de mazare de Sensodyne Rapid cu care se masează dintele timp de 60 de secunde. Imediat se poate simţi diferenţa: poţi să bei ceva rece sau fierbinte, iar durerea nu mai apare.
În plus, folosită de 2 ori pe zi, la fiecare periaj, pasta de dinţi Sensodyne Rapid oferă protecţie pe termen lung împotriva durerii cauzate de sensibilitatea dureroasă a dinţilor, pe lângă toate beneficiile unei paste de dinţi obişnuite: protecţie anti-carie, curăţare şi o respiraţie proaspătă.
Sensibilitatea dentară este o problemă din ce în ce mai des întâlnită, afectând astăzi una din trei persoane, însă  puţini  sunt cei care o tratează.
„Problema dinţilor sensibili poate apărea în adolescenţă, iar în cazul în care nu este tratată, poate afecta plăcerea de a consuma anumite alimente sau băuturi. Iată motivul pentru care oamenii adoptă diverse comportamente pentru a evita durerea cauzată de sensibilitate; cel mai simplu răspuns este folosirea unei paste de dinţi special concepute pentru tratarea dinţilor sensibili, aşa cum este noul Sensodyne Rapid” a declarat Şef Lucrări Doctor Maliţa Cinel.
Alături de noul Sensodyne Rapid, gama Sensodyne include o serie de produse special create pentru îngrijirea dinţilor sensibili: pastele de dinţi Classic, Fluoride, Whitening, Total Care, periuţele de dinţi soft şi medium, apă de gură şi aţa dentară.
articol publicat in : 12-11-2010

Sfatul Dentistului va pune la dispozitie prin intermediul Dictionarului stomatologic explicatii ale termenilor medicali. Termenii din Dictionarul stomatologic sunt ordonati alfabetic. Prin utilizarea dictionarului puteti intelege mai bine exprimarile strict medicale si starea dvs. de sanatate.

Pentru a gasi explicatia pe care o doriti, apasati pe prima litera a cuvantului cautat sau puteti introduce      cuvantul respectiv in caseta din partea stanga si apasati butonul Cauta.

Filtreazaabcdefghijklmnopqrstuvwxyz
Acasa | Intrebari frecvente | Noutati stomatologice | Dictionar stomatologic | Medic online | Medici stomatologi | Contact | Termeni si conditii |
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile si orice alte informatii despre sanatate disponibile pe www.sfatuldentistului.ro au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale. Va sfatuim, ca pe langa www.sfatuldentistului.ro sa consultati fie medicul Dumneavoastra, fie unul dintre medicii recomandati de noi.